Είναι σε όλους γνωστό και απ΄ όλους αποδεκτό, είναι τόσο απλό, αλλά συγχρόνως και τόσο δύσκολο. Εμείς στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ το πετύχαμε. Όχι μόνο μια φορά, αλλά το πετυχαίνουμε κάθε μέρα.

Πετυχαίνουμε να είμαστε ενωμένοι και μέσα από την κοινή δράση να είμαστε περισσότεροι και ισχυρότεροι με συνεχή ανοδική πορεία.

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, ξεκινώντας το 1999 με 7 καταστήματα - μέλη, έφτασε σήμερα γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας και συνεχούς εξέλιξης, να αποτελείται από 58 καταστήματα - μέλη, με δυναμική παρουσία στις περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στο 23ο επετειακό Συνέδριό της, το 2/μερο της 7ης και 8ης Μαρτίου 2009, η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ γιόρτασε την 10 χρονη ανοδική πορεία της, στο ξενοδοχείο MEDITERANEAN PALACE της Θεσσαλονίκης. Χορηγοί του Συνεδρίου, και εκ των σημαντικότερων προμηθευτών της, οι εταιρείες BOSCH-BUDERUS και PETZETAKIS. Κατά τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των οποίων τα καταστήματα μέλη του δικτύου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ επιβεβαίωσαν τις ήδη άριστες σχέσεις τους με τις δύο εταιρείες.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου έγινε επίσης η παρουσίαση των τριών νέων μελών Αθηνών - Μεσολογγίου και Αγρινίου καθώς και η βράβευση των καταστημάτων Μυτιλήνης - Βέροιας και Πτολεμαΐδας που πρώτευσαν σε δυναμική αύξηση κύκλου εργασιών και συμμετοχικότητα.

Στόχος αρχικός και μελλοντικός, της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, η συνεργασία με το καλύτερο κατάστημα σε κάθε πόλη. Στόχος μας η ενδυνάμωση των καταστημάτων - μελών μας, έτσι ώστε να γίνουν και να παραμείνουν πρώτα στην πόλη τους σαν κέντρα τεχνικών εφαρμογών και εμπορικής διακίνησης, στον κλάδο ψύξης- θέρμανσης-κλιματισμού και ηλιακής ενέργειας.

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ με 180 προγραμματισμένες εισαγωγές ετησίως, με μία σειρά αποκλειστικότητες, με κατοχυρωμένα επώνυμα προϊόντα αναγνωρισμένης ποιότητας, και συνεργασίες με τους πλέον επώνυμους και ισχυρούς εγχώριους προμηθευτές, εξασφαλίζει αυτή την επιτυχία.

Οι δυνατότητες επιλογής και η μεγάλη γκάμα μερικές φορές από μονές τους οδηγούν στην επιτυχία. Στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ η επιτυχία εξασφαλίζεται και από τις εξαιρετικές τιμές σε όλη την γκάμα των προϊόντων

Είναι παγκόσμια η τάση των συνενώσεων και της συγκέντρωσης δυνάμεων για έναν κοινό σκοπό. Δεν είναι νέα ανακάλυψη. Στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ αυτό γίνεται χωρίς τα καταστήματα - μέλη να χάσουν κάτι από το ήδη χτισμένο και επιτυχημένο όνομά τους, το οποίο και παραμένει αναλλοίωτο.

Μέσα στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ αποκτούν δυνατότητες που καθένας δεν θα μπορούσε από μόνος του να έχει. Αποκτούν δυναμική που δεν την έχουν επιχειρήσεις με πολλαπλάσιο τζίρο ( και πολλαπλάσιο λειτουργικό κόστος ) . Αποκτούν τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην περιοχή τους. Αποκτούν οργάνωση και δομή καλύτερη και λειτουργικά δοκιμασμένη. Γίνονται ανταγωνιστικά ισχυρότεροι και αναπτύσσονται διαρκώς κάνοντας καθημερινά πράξη το κεντρικό μας μήνυμα ότι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

Συνεργάτες του Δικτύου

• fn_smart.jpg
  • fu.jpg

ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε

To μεγαλύτερo & δυναμικότερo Δίκτυο Ενεργεικών Τεχνικών καταστημάτων στην Ελλάδα, με 180 καταστήματα - μέλη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

tele     +30 2310 535975, +30 2310 536696

Fax 2icon     +30 2310 554549

e mai   [email protected]

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέα μας!!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Για την εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα της περιοχής σας, ώστε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του.