ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ                                     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 01-10-2014

32ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ

Συνεδριο πανοραμικη

_______________________________________________________________________________________________________________________

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή έγινε το 32ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE .

Παρουσιάστηκαν από τους Διευθύνοντες Συμβούλους κ.κ. Γωνιάδη Μιλτιάδη & Πάγκαλο Χαράλαμπο οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες - προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του προγράμματος εξοικονόμησης σε θέρμανση και ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις υφισταμένες συνεργασίες και στις αντλίες θερμότητας.

IMG 8191low   IMG 8195low

Έγινε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων από τους χορηγούς του Συνεδρίου INTERPLAST για προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και εξαρτημάτων θέρμανσης & AHI CARRIERγια αντλίες θερμότητας TOSHIBA & CARRIER.

IMG 8210low   IMG 8216low

Παρουσιάστηκαν τα νέα Καταστήματα - Μέλη του Δικτύου σε Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας - Τρίπολη - Αθηνών ( 12 καταστήματα ) - Κέρκυρα ( 2 Καταστήματα ) - Κιάτου - Στυλίδας - Μαλεσίνας - Κοζάνης - Σερβιών - Αμυνταίου - Αιγινίου - Αιγίου - Λιτόχωρου - Νεάπολης Λακωνίας - Σκύδρας - Ωρωπού - Βόνιτσας - Φιλώτα - Αλεξάνδρειας - Καλαμπάκας - Αταλάντης & Γιαννουλης Λαρίσης. με τα οποία η παρουσία του Δικτύου ανέρχεται πλέον στα 122 Καταστήματα - Μέλη σε όλη την Ελλάδα .

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του Δικτύου κατά την τελευταία περίοδο της κρίσης και η προοπτική του για τα επόμενα έτη με βάση τα νέα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και τις νέες παροχές προς τα μέλη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.

IMG 8184low

Με απόλυτη ομοφωνία των συνέδρων έγινε κατανοητό ότι με την σοβαρότητα, την συνέπεια, τον σωστό προγραμματισμό και την οργανωτική δομή για τα οποία διακρίνεται η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, η προοπτική ανάπτυξης των εργασιών όλων των Καταστημάτων - Μελών του δικτύου παραμένει πάντα δυναμική και αισιόδοξη παρά το δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

IMG 8181low  IMG 8182low  IMG 8180low

• greece_logo_low.jpg
  • gree_logo (1).jpg

ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε

To μεγαλύτερo & δυναμικότερo Δίκτυο Ενεργεικών Τεχνικών καταστημάτων στην Ελλάδα, με 152  καταστήματα - μέλη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

tele     +30 2310 535975, +30 2310 536696

Fax 2icon     +30 2310 554549

e mai   [email protected]

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέα μας!!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Για την εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα της περιοχής σας, ώστε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του.