Δελτία Τύπου

29o Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ υψηλή συμμετοχή έγινε το 29ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στις 16 & 17 Μαρτίου στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN.
Παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Μιλτιάδη Γωνιάδη οι υπάρχουσες και νέες συνεργασίες-προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του προγράμματος εξοικονόμησης σε θέρμανση με εναλλακτικά καύσιμα Pellet-Ξύλου, Αντλίες θερμότητας, Θερμομόνωση κτηρίων, Κουφώματα, Φωτοβολταϊκά, Ηλιακά συστήματα και Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων από τους χορηγούς του Συνεδρίου EDIL KAMIN σε προϊόντα με καύσιμα Pellet και Ξύλου καθώς και από την MARMODOM σε προϊόντα μόνωσης – θερμοπρόσοψης κτηρίων με το σύστημα biopanoply.
Παρουσιάστηκαν τα νέα καταστήματα-μέλη του Δικτύου σε Λιβαδειά – Μεσολόγγι – Κομοτηνή – Αγρίνιο – Ιωάννινα – Πρέβεζα – Κέρκυρα – Αμαλιάδα – Βόνιτσα – Λάρισα – Αθήνα & Σύρο με τα οποία η παρουσία του Δικτύου ανέρχεται πλέον σε 77 καταστήματα-μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του Δικτύου κατά την τελευταία περίοδο της κρίσης και η προοπτική του για τα επόμενα έτη με βάση τα νέα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και τις νέες παροχές προς τα μέλη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.
Με απόλυτη ομοφωνία των συνέδρων έγινε κατανοητό ότι με την σοβαρότητα, την συνέπεια, τον σωστό προγραμματισμό και την οργανωτική δομή για τα οποία διακρίνεται η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, η προοπτική ανάπτυξης των εργασιών όλων των καταστημάτων-μελών του δικτύου παραμένει πάντα δυναμική και αισιόδοξη παρά το δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση