Δίκτυο συνεργατών

ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ – 300 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. είναι μια πολυμετοχική εταιρία που ξεκίνησε το 1999 και αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή 300 (έως και σήμερα) καταστημάτων – μελών του Δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα είμαστε το Μεγαλύτερο Δίκτυο Ενεργειακών Καταστημάτων στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η συνεργασία με το δυναμικότερο κατάστημα σε κάθε πόλη ή περιοχή. Στόχος μας η ενδυνάμωση των καταστημάτων μας, ώστε να γίνουν και να παραμείνουν πρώτα στην πόλη τους κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και εμπορικής διακίνησης.

 Όλα τα Εργαλεία για την Αύξηση των Πωλήσεων  

 1. Πλήρης γκάμα σε προϊόντα με επιλογές των πλέον επώνυμων μηχανήματων και υλικών.
 2. Εξασφάλιση της καλύτερης τιμής σε κάθε προϊόν μέσα από τη μαζικότητα των αγορών και τη συμμετοχή σε αυτές, κάθε καταστήματος χωρίς αυτό να αποθηκεύει περισσότερα προϊόντα από όσα χρειάζεται.
 3. Καθημερνή παρακολούθηση τιμών σε όλα τα προϊόντα και διαρκής ενημέρωση για την έγκαιρη αντιμετώπιση των ανταγωνισμού σε όλη την Ελλάδα.
 4. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες με Νέα προϊόντα, Νέες δραστηριότητες και Νέες εφαρμογέςμε πρωτοποριακή και δυναμική παρουσία.
 5. Τεχνική υποστήριξη σε κάθε νέο προϊόν σε επίπεδο μελέτης και εφαρμογής εγκαταστάσεων από εξειδικευμένους μηχανολόγους μηχανικούς, προς κάθε κατάστημα μέλος που τη χρειάζεται.
 6. Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σε μια σειρά προϊόντων με δικά μας καθιερωμένα επί σειρά ετών brandnames, αναγνωρισμένης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.
 7. Επιτυχημένες προτάσεις – λύσεις στην οργάνωση του κάθε καταστήματος, για τη συντήρηση (aftersaleservice) των μηχανήματων και συστημάτων που εγκαθιστά.
 8. Διεκπαιρέωση κάθε τραπεζικής διαδικασίας για έκδοση δανείων κάθε πελάτη τωνκαταστημάτων του Δικτύου μας, καθώς και της διαδικασίας του προγράμματος«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».
 9. Διαφήμιση – προβολή τοπικά και πανελλαδικά (έντυπη, ραδιοφωνική και τηλεοπτική, sms, newsletters- ηλεκτρονική, 3Dηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης) μέσα από κοινά προγράμματα με οικονομία κλίμακας.
 10.  Χρονικό κέρδος για τον συνάδελφο επιχειρηματία, που μπορεί να αφιερωθεί στις πωλήσεις και στην ανάπτυξη της επιχείρησης.
  Όλα όσα δηλαδή κάθε επιχείρηση χρειάζεται να έχει για ν’ αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υπεροχή, αλλά επειδή είναι χρονοβόρα και έχουν υψηλό κόστος στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υλοποιούνται στο σύνολο τους.

Τελικός στόχος είναι τα καταστήματα της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ να αναδεικνύονται πρώτα στην πόλη τους.

 Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!