Προφίλ

Μπορείτε τώρα εύκολα να δημιουργήσετε ή να μετεξελίξετε το δικό σας επιτυχημένο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μέσα στο Δίκτυο Ενεργειακών Καταστημάτων της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ.

Ποια είναι η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ
Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 καταστημάτων – μελών, επαγγελματιών των κλάδων Θέρμανσης, Υδραυλικών, Κλιματισμού, Ηλεκτρολόγων Φωτοβολταϊκών και ανακαίνισης κτηρίων.

Στόχος μας είναι η συνεργασία με το καλύτερο κατάστημα σε κάθε πόλη. Στόχος μας η ανάπτυξη των καταστημάτων – μελών μας, έτσι ώστε να γίνουν και να παραμείνουν πρώτα στην πόλη τους κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και εμπορικής διακίνησης.
Οι δυνατότητες επιλογής και η πλήρης γκάμα προϊόντων και προτάσεων, δίνουν την κατάλληλη λύση και την επιτυχία.

Στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ η επιτυχία εξασφαλίζεται και από τις εξαιρετικές τιμές σ΄ όλη την γκάμα των προϊόντων.Απευθυνόμαστε:
Στους Συνάδελφους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα: 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, καθώς και σε όσους σχεδιάζουν τώρα τη δική τους επιχείρηση με τα παραπάνω αντικείμενα.

Τι προσφέρουμε
Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, το δίκτυο ενεργειακών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ με αντικείμενο στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ 300 σημεία πώλησης σήμερα πανελλαδικά, απευθύνεται στα δυναμικότερα καταστήματα κάθε πόλης και περιοχής προσφέροντας: 

Πανελλήνια αναγνωρισιμότητα με τη στήριξη του Μεγαλύτερου Δικτύου στην Ελλάδα.

  1. Πλήρη γκάμα σε προϊόντα και επιλογές των πλέον επώνυμων μηχανημάτων, υλικών και προμηθευτών.
  2. Εξασφάλιση της καλύτερης τιμής σε κάθε προϊόν μέσα από τη μαζικότητα των αγορών και τη συμμετοχή σε αυτές του κάθε καταστήματος χωρίς αυτό να αποθηκεύει προϊόντα άσκοπα.
  3. Τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο μελέτης και εφαρμογής εγκαταστάσεων από εξειδικευμένους μηχανολόγους μηχανικούς, προς κάθε κατάστημα μέλος που την ζητάει.
  4. Πρωταγωνιστική συμμετοχή σε όλες τις εξελίξεις του κλάδου, με έντονη παρουσία σε κάθε νέα τάση και προϊόν.
  5. Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σε μια σειρά προϊόντων κάτω από δικά μας καθιερωμένα επί σειρά ετών προϊόντα και brand names.
  6. Επιτυχημένες λύσεις στην οργάνωση του κάθε καταστήματος, για τη συντήρηση (after sale service) των μηχανημάτων και συστημάτων που εγκαθιστά.
  7. Υποστήριξη και διεκπεραίωση κάθε τραπεζικής διαδικασίας για έκδοση δανείων κάθε πελάτη των καταστημάτων του Δικτύου, καθώς και τη διαδικασία του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».
  8. Διαφημίση και προβολή (έντυπη, ηλεκτρονική, ραδιοφωνική, τηλεοπτική και outdoor) μέσα από κοινά προγράμματα με οικονομία κλίμακας.
  9. Καθημερινή παρακολούθηση τιμών στα επίκαιρα προϊόντα και διαρκής ενημέρωση για όλα τα συμβαίνοντα στο χώρο για την έγκαιρη αντιμετώπιση των ανταγωνιστικών προκλήσεων κάθε τοπικής αγοράς σε όλη την Ελλάδα.
  10.  Απεμπλοκή των καταστημάτων από χρονοβόρες διαδικασίες για την εξέλιξη της οργάνωσης τους και παρακολούθησης όλων όσων προαναφέρθηκαν, ώστε ο κερδισμένος χρόνος να αφιερωθεί στις πωλήσεις και στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Όλα όσα δηλαδή κάθε κατάστημα θα επιθυμούσε να έχει προκειμένου ν’ αποκτήσει βιωσιμότητα – ανταγωνιστικότητα και προοπτική, αλλά δυστυχώς επειδή είναι χρονοβόρα και έχουν υψηλό κόστος, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και απραγματοποίητα ως προς το σύνολο τους.
Τελικός στόχος είναι τα καταστήματα της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ να αναδεικνύονται πρώτα στην πόλη τους.