Δελτία Τύπου

32ο Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή έγινε το 32ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE .

Παρουσιάστηκαν από τους Διευθύνοντες Συμβούλους κ.κ. Γωνιάδη Μιλτιάδη & Πάγκαλο Χαράλαμπο οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες – προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του προγράμματος εξοικονόμησης σε θέρμανση και ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις υφισταμένες συνεργασίες και στις αντλίες θερμότητας.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων από τους χορηγούς του Συνεδρίου INTERPLAST για προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και εξαρτημάτων θέρμανσης & AHI CARRIERγια αντλίες θερμότητας TOSHIBA & CARRIER.

Παρουσιάστηκαν τα νέα Καταστήματα – Μέλη του Δικτύου σε Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας – Τρίπολη – Αθηνών ( 12 καταστήματα ) – Κέρκυρα ( 2 Καταστήματα ) – Κιάτου – Στυλίδας – Μαλεσίνας – Κοζάνης – Σερβιών – Αμυνταίου – Αιγινίου – Αιγίου – Λιτόχωρου – Νεάπολης Λακωνίας – Σκύδρας – Ωρωπού – Βόνιτσας – Φιλώτα – Αλεξάνδρειας – Καλαμπάκας – Αταλάντης & Γιαννουλης Λαρίσης. με τα οποία η παρουσία του Δικτύου ανέρχεται πλέον στα 122 Καταστήματα – Μέλη σε όλη την Ελλάδα .

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του Δικτύου κατά την τελευταία περίοδο της κρίσης και η προοπτική του για τα επόμενα έτη με βάση τα νέα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και τις νέες παροχές προς τα μέλη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.

Με απόλυτη ομοφωνία των συνέδρων έγινε κατανοητό ότι με την σοβαρότητα, την συνέπεια, τον σωστό προγραμματισμό και την οργανωτική δομή για τα οποία διακρίνεται η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, η προοπτική ανάπτυξης των εργασιών όλων των Καταστημάτων – Μελών του δικτύου παραμένει πάντα δυναμική και αισιόδοξη παρά το δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση