Δελτία Τύπου

34ο Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή έγινε το 34ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη στις 28/02/2015 & 01/03/2015.

Παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο Της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ κ.κ. Γωνιάδη Μιλτιάδη & από τον Συντονιστή του Δικτύου Μπάρμπογλου Ιωάννη, οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες – προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του προγράμματος εξοικονόμησης σε θέρμανση και ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις υφισταμένες συνεργασίες, στις αντλίες θερμότητας καθώς έγινε και πλήρη ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα φωτοβολταϊκων NETMETERING.

Έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις των προϊόντων από τους χορηγούς του Συνεδρίου, τις Εταίριες A.B.B., για αντλίες θερμότητας HITACHI, από την Εταιρία COSMOSOLAR για ηλιακά συστήματα και από την Εταιρία WILO για την νέα σήμανση της Ευρωπαϊκης ένωσης για προϊόντα κυκλοφορητών & αντλιών νερού.

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του Δικτύου κατά την τελευταία περίοδο της κρίσης και η προοπτική του για τα επόμενα έτη με βάση τα νέα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και τις νέες παροχές προς τα μέλη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.

Με απόλυτη ομοφωνία των συνέδρων έγινε κατανοητό ότι με την σοβαρότητα, την συνέπεια, τον σωστό προγραμματισμό και την οργανωτική δομή για τα οποία διακρίνεται η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, η προοπτική ανάπτυξης των εργασιών όλων των Καταστημάτων – Μελών του δικτύου παραμένει πάντα δυναμική και αισιόδοξη παρά το δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση