Δελτία Τύπου

38ο Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και την υψηλότερη έως τώρα συμμετοχή, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 03 & 04 Σεπτεμβρίου το 38ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στο Ξενοδοχείο GRANDHOTELPALACEστην Θεσσαλονίκη .

Παρουσιάστηκαν, από τους Διευθύνοντες Συμβούλους κ.κ. Γωνιάδη Μιλτιάδη & Πάγκαλο Χαράλαμπο , καθώς και από τον Συντονιστή του Δικτύου Μπάρμπογλου Ιωάννη  , οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες – προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας , λέβητες και μονάδες συμπύκνωσης , αντλίες θερμότητας που πληρούν της προδιαγραφές των νέων Ευρωπαϊκών οδηγιών Erp  , καθώς και τα νέα ηλιακά της BOSCHτα οποία αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από το Δίκτυο Καταστημάτων της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ . Ανακοινώθηκε επίσης η έναρξη της νέας δράση 10ετους εγγύησης η οποία είναι παροχή του ΔΙΚΤΥΟΥ της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ προς τον τελικό καταναλωτή .

Έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τις παρακάτω χορηγούς Εταιρίες :

BOSCHTHERMOTECNIKI – BUDERUSΠαρουσίαση νέων προϊόντων συμπύκνωσης Φυσικού Αερίου & Πετρελαίου , Ηλιακά συστήματα BOSCH, Αντλίες θερμότητας BOSCH .

ΟΜΙΛΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗ – F.GEUROPEΠαρουσίαση προϊόντων οικιακού και ημικεντρικού κλιματισμού , συστημάτων VRV& αντλιών θερμότητας .

CROSSBTΕκπαιδευτικό  Σεμινάριο εξυπηρέτησης πελατών  .

WATT + VOLT : Παρουσίαση εναλλακτικών οικιακών και επαγγελματικών προγραμμάτων οικονομικότερης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας .

Αφήστε μια απάντηση