Δελτία Τύπου

Η Διαθερμική σε συνεχή άνοδο

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, συνεχίζει να είναι το αισιόδοξο μήνυμα, για τα μέλη του δικτύου τεχνικών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, και αυτό υπήρξε το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά το 21ο Συνέδριο του δικτύου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ξενοδοχείου PANORAMA ASTERIA της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα τα θέματα που παρουσιάστηκαν και αφορούσαν τους οικονομικούς δείκτες της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ δηλαδή την αύξηση του τζίρου του δικτύου κατά 15% για το Α΄ 5/μηνο του 2008 συγκρινόμενο με το αντίστοιχο 5/μηνο του 2007 και την περαιτέρω αυξανόμενη άνοδο του προβλεπόμενου κύκλου πωλήσεων ο οποίος αναμένεται να φθάσει τα 17.000.000euro, ενδυνάμωσαν την πεποίθηση σε κάθε ένα από τα 55 πλέον καταστήματα – μέλη του δικτύου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, τα οποία σύντομα αναμένεται να αυξηθούν σε 60, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Χορηγοί του 21ου αυτού Συνεδρίου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ υπήρξαν οι εταιρείες ΧΑΛΚΟΡ και ICMA. Κατά τις σημαντικότατες παρουσιάσεις των κυρίων – κυρίων Κολιού για τη ΧΑΛΚΟΡ και Giovani Gentili για την ICMA, οι συνάδελφοι – μέλη της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ γνώρισαν τα νέα μοντέλα των προϊόντων των δύο χορηγών, και εκ των βασικών προμηθευτών της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές βελτιώσεις και εφαρμογές τους.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή υπήρξε η συμμετοχή του δικτύου τεχνικών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ στην πρόσφατη έκθεση CLIMATHERM 2008 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στον χώρο του παλιού ανατολικού αεροδρομίου Ελληνικού.

Μέσα από ένα πρωτοποριακό και καλαίσθητο περίπτερο, με άνετους χώρους, παρουσθιάσθηκε όλη διαχρονικά η δυναμική πορεία ανάπτυξης της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ καθώς και η δέσμη παροχών και πλεονεκτημάτων που προσφέρει στα καταστήματα μέλη του δικτύου της.

Φιλοξενήθηκαν επίσης σ΄αυτό σχεδόν όλα τα μέλη του δικτύου καθώς και πάρα πολλοί συνάδελφοι επισκέπτες της CLIMATHERM, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πιθανή ένταξή τους στο δίκτυο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε στις 1 & 2 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEAN της Θεσσαλονίκης το 20ο Συνέδριο ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ κατά το οποίο έγινε απολογισμός του 2007, βράβευση μελών που πρώτευσαν σε διάφορους τομείς δραστηριότητας του δικτύου καθώς και ανάλυση συμφωνιών, τιμοκαταλόγου και πολιτικής του 2008.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Μ. Γωνιάδης, αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία του 2007, η συγκεκριμένη χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής και κερδοφόρα με ένα τζίρο της τάξεως των 15.000.000 euro περίπου και αύξηση 30% έναντι του 2006. Αντίστοιχα αισιόδοξη υπολογίζεται και η τρέχουσα οικονομική χρήση του 2008 με προϋπολογισμένο τζίρο 17.000.000 euro που αποτελεί έναν απόλυτα ρεαλιστικό και επιτεύξιμο στόχο, στα πλαίσια της συνεχούς δυναμικής ανάπτυξης του δικτύου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ.

Το 20ο Συνέδριο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ έγινε με την ευγενική χορηγία της εταιρίας “WILO ” , της οποίας ο Γεν. Διευθυντής κ. Τάκης Στάπας παρουσίασε μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα και γλαφυρή ανάλυση τις σύγχρονες τάσεις και προοπτικές του κλάδου μαζί με τα πλέον σύγχρονα προϊόντα της WILO.

Επίσης χορηγός υπήρξε η πρότυπη βιομηχανία κατασκευής αεραγωγών και καμινάδων ” ΑΓΩΓΟΣ ” της οποίας ο Γεν. Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης παρουσίασε τα πραγματικά άριστα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα καμινάδων νέας γενιάς.

Αφήστε μια απάντηση