Δελτία Τύπου

Η Διαθερμική σε ανοδική πορεία

Δημιουργικό υπήρξε το Σαββατοκύριακο της 20ης & 21ης Σεπτεμβρίου για τα καταστήματα – μέλη της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ καθώς παρέστησαν στο 22ο Συνέδριο του δικτύου, που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ξενοδοχείου PANORAMA ASTERIA της Θεσσαλονίκης.

Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου αναλύθηκε η πάρα πολύ καλή πορεία του δικτύου κατά το πρώτο 8/μηνο του 2008, που παρουσίασε μια αύξηση της τάξεως του 6% έναντι του αντίστοιχου 8/μήνου του 2007 και οριοθετήθηκαν οι στόχοι του υπολειπόμενου 4/μήνου το οποίο είναι ως γνωστό και το σημαντικότερο και παραγωγικότερο χρονικά στον κλάδο της θέρμανσης.

Ανάμεσα στα παραπάνω ιδιαιτέρως σημαντικά εμπορικά θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν , καθώς και την προβλεπόμενη αύξηση του κύκλου πωλήσεων ο οποίος αναμένεται να φθάσει για το 2008 τα 17.000.000euro, υπήρξε και η παρουσίαση των τριών νέων καταστημάτων – μελών τα οποία θα ενδυναμώσουν το δίκτυο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, αυξάνοντας τον αριθμό σημείων πωλήσεων της σε 56 ανά την Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι εμφανές ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

Επίσης οι εταιρίες F.G. EUROPE και TIEMME ΕΛΛΑΣ εκ των σημαντικότερων προμηθευτών της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ υπήρξαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας στα καταστήματα – μέλη του δικτύου νέα προϊόντα παραγωγής τους, και τεχνικές βελτιώσεις αυτών. Κατά τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των κ.κ. Θ. Φειδάκη, Γ. Βλάμμη και κ. Σάκη Θεοδοσίου για την F.G. EUROPE, και Εμμ. Τζιάκη και κ. Δικ. Παπαμαύρου για την TIEMME ΕΛΛΑΣ τα καταστήματα μέλη του δικτύου της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά τις ήδη άριστες σχέσεις τους με τις δύο καλές εταιρίες.

Αφήστε μια απάντηση