Δελτία Τύπου

Η Διαθερμική στην 2η Energy Tech 2009

Συμμετέχοντας στην 2η ENERGY TECH 2009, στους χώρους της ΔΕΘ στη Θεσ/νίκη, η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ σε ένα καλαίσθητο και φιλόξενο περίπτερο, δήλωσε την 10χρονη αναγνωρισμένη συνεπή πορεία της .

Φίλοι, Συνεργάτες και Συνάδελφοι επισκέπτες, φιλοξενήθηκαν και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσδίδει η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ στα καταστήματα μέλη της, καθώς και τους στόχους της, ξεκινώντας την 2η δεκαετία της δυναμικής παρουσίας της σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από μια δέσμη ποικίλων παροχών, το δίκτυο τεχνικών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ θέτει τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα της 2ης δεκαετίας της μέσα από ισχυρές συμφωνίες με τους σοβαρότερους επώνυμους οίκους της Ευρώπης, με συνεχή διεύρυνση της ήδη πλούσιας γκάμας προϊόντων παραγωγής της με τα κατοχυρωμένα ονόματα ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, καθώς και μια σειρά εισαγωγών σε προϊόντα νέας τεχνολογίας ( εναλλακτικές και ήπιες μορφές ενέργειας, επεξεργασία νερού κ.λ.π. ) ώστε το κάθε κατάστημα – μέλος να βλέπει την αισιόδοξη προοπτική της ατομικής του ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και εμπορικής του βιωσιμότητας στην σημερινή δύσκολη συγκυρία της αγοράς, καθώς είναι όλα τα μέλη επικεντρωμένα στην βασική ιδέα ότι:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση