Δελτία Τύπου

31o Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή έγινε το 31ο Συνέδριο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. στις 15 & 16 Mαρτίου στο  ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE.

Παρουσιάστηκαν από τους Διευθύνοντες Συμβούλους κ.κ. Γωνιάδη Μιλτιάδη & Πάγκαλο Χαράλαμπο οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες – προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του προγράμματος εξοικονόμησης σε θέρμανση και ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις υφισταμένες συνεργασίες και στις αντλίες θερμότητας.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων από τους χορηγούς του Συνεδρίου F.G EUROPE για προϊόντα κλιματισμού και αντλίες θερμότητας, FIBRAN για προϊόντα θερμομόνωσης & ABB για αντλίες θερμότητας HITACHI καθώς και από την EFG EUROBANK για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ.
Παρουσιάστηκαν τα νέα Καταστήματα – Μέλη του Δικτύου σε Πύργο – Ελευσίνα – Νίκαια Αθηνών – Λάρισα – Ρόδο – Ηγουμενίτσα – Ναύπακτο – Μυτιλήνη – Αθηνών – Φαρσάλων – Μεσολογγίου – Ξάνθης και Ιτέας με τα οποία η παρουσία του Δικτύου ανέρχεται πλέον στα 85 Καταστήματα – Μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του Δικτύου κατά την τελευταία περίοδο της κρίσης και η προοπτική του για τα επόμενα έτη με βάση τα νέα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και τις νέες παροχές προς τα μέλη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.
Με απόλυτη ομοφωνία των συνέδρων έγινε κατανοητό ότι με την σοβαρότητα, την συνέπεια, τον σωστό προγραμματισμό και την οργανωτική δομή για τα οποία διακρίνεται η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, η προοπτική ανάπτυξης των εργασιών όλων των Καταστημάτων – Μελών του δικτύου παραμένει πάντα δυναμική και αισιόδοξη παρά το δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση